Изберете страница

НАЙ-СТРАШНИТЕ ФИЛМИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

8. Бягай!

Бягай е американски филм на ужасите, създаден от Джордан Пийл. Филмът притежава качества от 90’те, странен през повечето време, но ако накрая искате да си кажете: -Какво по дяволите гледа?, то тогава Бягай е точния филм за вашата вечер.

7. Венъм

Венъм е филм на Marvel Comics, режисиран от Рубен Флечър. Наистина не знам защо този филм е под жанра Thriller, като е екшън от 100м. Все пак филма е нов и сюжета е добре написан, ефектите са на ниво и публиката е доволна. Добър начин да прекарате два часа!

6. Паранормална активност(ПЪРВА ЧАСТ)

Паранормална активност е най-добрия филм, който може да ви накара да направите нещо, след като го гледате. Разказва се за една двойка, която решава да заснеме какво става в стаята им, през нощта, докато спят. Очевидно не са спали нормално!

5. REC

REC. е испански хорър, който може да ви доведе до поредни нощи безсъние! Още повече, целият филм е сниман от първо лице(First Person Shooter), което го прави още по-страховит.

4. Mama

МАМА, режисиран от Андрес Мусчиети е класика в хорър жанра. Този филм има всичките шансове да ви накара да се насерете от страх в буквалния смисъл. Ако сте достатъчно смели и искате да не спите пет дена, МАМА е филмът за вас!

3. The Conjuring(ПЪРВА ЧАСТ)

The Conjuring е страхотен филм, защото съдържа герои от други хорър филми, като например Анабел, Монахинята и др. Разказва се за семейство, което се нанася голяма къща, извън града. Но след 2рата нощ нещата не стоят толкова цветно за семейството.

2. Хижа в гората

Хижа в гората заема второто място, заради неговият смисълът и сценарии. С феноменалното участие на Крис Хемсуърт, играещ Кълт, този филм не можеше да бъде по-добър. Изкачащи сцени и страховити същества са изпълнили този филм, за да може зрителят да не се чувства спокойно. Уникален филм!

1. То(IT)

ТО заема първото място на тази класация, както и повечето от вас очаквахте. ТО е най-добрия хорър филм до сега. ТО може да те накара да се почувстваш в безопасност за момент, но докато си мигнал и той вече е до теб с червения балон.